ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ακύρωση παραγγελίας

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να το κάνετε είτε μέσω e-mail στο info@jackinthebox.gr είτε με τηλέφωνο στο 210 7258735. Η ακύρωση της παραγγελίας είναι εφικτή μόνο εάν δεν έχει ήδη γίνει η αποστολή του προϊόντος.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να προβεί σε υπαναχώρηση από την παραγγελία του, μπορεί να το πράξει (με βάση τον Ν.2251/1994 όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α.Ζ1-891/2013)  χωρίς αιτιολογία εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και σε κατάσταση επαναπώλησης (με πρωτότυπες ετικέτες και συσκευασία).

Σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης δεν επιστρέφονται στον Πελάτη τα ήδη χρεωθέντα σε αυτόν έξοδα αποστολής, ενώ ο Πελάτης επιβαρύνεται και με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Από τη στιγμή κατά την οποία τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν, ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι σε καλή κατάσταση με τις ετικέτες τους κ.λ.π., το jackinthebox.gr θα καταβάλει στον πελάτη αποζημίωση ίση με την αξία της αγοράς του. Για παραγγελίες στις οποίες δεν χρεώθηκαν μεταφορικά, το ποσό αυτών θα αφαιρείται από την εν λόγω αποζημίωση.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων στο κατάστημα χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το jackinthebox.gr έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί την καταβολή αποζημίωσης, στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα παρουσιάζουν σημάδια χρήσης ή ζημιάς.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Εάν το προϊόν που παραλάβατε παρουσίασε κάποια κατασκευαστική ανωμαλία, που δεν οφείλεται σε κακή χρήση, τότε μπορείτε να το επιστρέψετε στο κατάστημα ή να το στείλετε με courier με δικά σας έξοδα. Εφόσον η εταιρία κατασκευής πιστοποιήσει πως το προϊόν είναι ελαττωματικό θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν.

Επιστροφή λάθος προϊόντος/κωδικού

Σε περίπτωση που σας στείλουμε λάθος προϊόν με δική μας υπαιτιότητα, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου κάθε κόστος μεταφοράς.