Ολοκλήρωση παραγγελίας και διαδικασίας αποστολής

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας αποστέλλεται ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας και άλλο ένα μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Το επόμενο ενημερωτικό e-mail αποστέλλεται όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από την συνεργαζόμενη κούριερ ή μεταφορική εταιρεία. Τέλος, όταν η παραγγελία σας είναι καθοδόν, σας αποστέλλεται ένα τελευταίο ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής και το αντίγραφο του voucher.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Στις περιπτώσεις ολοκλήρωσης της συναλλαγής σας μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η επιχείρηση δεν λαμβάνει γνώση και δεν καταχωρεί τα στοιχεία που αναγράφονται στις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, πλην του ονόματος του κατόχου για την έκδοση απόδειξης αγοράς ή τιμολογίου.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce”  της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2. ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΕΛΛΑΔΑ):

ΑΦΕΝΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ALPHA BANK

Λογαριασμός: 014 115002320011621

IBAN: GR46 0140 1150 1150 0232 0011 621

3. Τα παραγγελθέντα προϊόντα μπορούν να σταλούν με αντικαταβολή και ο πελάτης να πληρώσει με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας. Το κόστος της αντικαταβολής βαρύνει τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

4. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα χωρίς επιπλέον χρέωση.